Logo

Porsche Experience Track (Warm-up/Precision)

Burgemeester van Alphenstraat, Zandvoort

Porsche Experience Track is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende cursusniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. 

Op 27 oktober wordt er op circuit Zandvoort een Warm-up en Precision Training aangeboden. Beide trainingen zijn op die dag ook beschikbaar speciaal voor bestuurders van klassieke Porsches.

- Tijdstip Warm-up training: 9:00 - 16:15 uur
- Tijdstip Precision training: 12:00 - 19:00 uur

zondag, 27 oktober van 9:00 tot 17:00

Locatie:

Burgemeester van Alphenstraat, 2041 KP Zandvoort, Nederland

Informatie

U kunt op 27 oktober kiezen uit de onderstaande trainingen:

Warm-up Training

Het eerste niveau van Porsche Experience Track is de Warm-up Training. Rijplezier staat bij deze eendaagsetraining centraal. Aan de hand van zes aansprekende curcusonderdelen leert u de sportieve mogelijkheden van uw Porsche optimaal benutten.

Precision Training

In deze eendaagse training draait het om precisie. Met de beste instructeurs ontdekt u op een afgesloten terrein onder meer het geheim van de ideale lijn in bochten. Zo scherpt u uw rijvaardigheid verder aan en krijgt u het zelfvertrouwen om uw Porsche op snelheid gecontroleerd over bochtige trajecten te sturen.

Warm-up / Precision Classic Training

Met de Porsche Warm-up of Precision Classic Training krijgt het rijden in uw klassieke Porsche een extra sportieve touch. Het programma komt overeen met de Warm-up/Precision training maar is toegespits op specifieke mogelijkheden van uw klassieker.

© 2024 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.