Logo

Porsche 911 Drive (911 only)

De Scheper 305, Oirschot

9-11. Onmiskenbaar. Tijdloos. Voor een ongekende beleving.

Traditie en moderne tijd verenigd tijdens de exclusieve 911 Drive van Porsche Centrum Eindhoven op woensdag 9 november 2022. Via de mooiste wegen in het Brabantse binnenland maken we een eerste stop bij de fascinerende Voitures Extravert, gevestigd op de Automotive Campus in Helmond. Zij nemen ons mee in de wereld van mobiliteitsoplossingen van de toekomst. Een klassieke 911, maar dan elektrisch? Ze bestaan echt!

En als uw zintuigen nog niet genoeg geprikkeld waren, dan worden ze dat zeker op de eindlocatie. In het, Michelin ster bekroonde, fine dining restaurant van Alma in Oisterwijk, wordt u ondergedompeld met gastvrijheid en geniet u van de diepgang en het verhaal van ieder gerecht op uw bord. 

Deelname aan dit event is enkel mogelijk met een Porsche 911.

woensdag, 09 november van 11:45 tot 20:30

Locatie:

De Scheper 305, 5688 HP Oirschot, Nederland

Informatie

Porsche Centrum Eindhoven nodigt u, als Porsche 911 bezitter, samen met één introducé uit op woensdag 9-11 voor deze exclusieve experience. Wij ontvangen u die dag graag, samen met andere 911 bezitters om een ongekende beleving te ervaren tijdens een bijzondere rit. Laat deze dag uw zintuigen prikkelen en beleef 9-11 op de Porsche manier.

Programma
11:45 Ontvangst Porsche Centrum Eindhoven
12:00 Lunch en welkomstwoord
13:00 Vertrek
14:00 Aankomst Voitures Extravert, Automotive Campus
15:30 Vertrek
17:00 Aankomst Alma, Oisterwijk
17:30 Diner
20:30 Einde programma

Bent u klaar voor een bijzondere ervaring en puur rijplezier met een fantastisch programma op prachtige locaties? Bemachtig dan nu uw ticket(s) via Porsche24.

Tickets
De kosten voor het gehele programma bedragen € 499,- incl. BTW. Het ticket is gebaseerd op een deelname met 2 personen.

© 2024 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.