logo

Masterclass Rally kaartlezen

Zuiderinslag 8, Leusden

In voorbereiding op de Porsche Centrum Leusden Rally op 15 september nodigen wij u van harte uit op 11 september voor een Masterclass Rally kaartlezen bij Porsche Centrum Leusden. 

Vanaf 19:30u geeft Jan Berkhof (o.a. bekend van de TulpenRallye) een masterclass over hoe u het beste Rally-kaarten kunt lezen.

woensdag, 11 september van 19:30 tot 21:30

Locatie:

Zuiderinslag 8, 3833 BP Leusden, Netherlands

Informatie

Porsche Centrum Leusden organiseert voor u een Masterclass Rally kaartlezen voor de voorbereiding op de Porsche Centrum Leusden Rally. Op 11 september nodigen wij u van harte uit om meer informatie te krijgen over hoe u moet navigeren met Rally-kaarten. 

Wanneer heeft u voor het laatst kaart gelezen, laat staan een Rally-kaart?

In het tijdperk van nu waarin alles digitaal is geworden is het lezen of het hebben van wegenkaart niet meer nodig. Wij willen onze rally rijders zo goed mogelijk op pad sturen en iedereen een eerlijke kans bieden tot het goed navigeren tijdens de rally.

Programma.
De Masterclass zal beginnen om 19.30u, waarbij wij u verwelkomen met een kop koffie/thee. Om 20.00u zal Jan Berkhof van start gaan met zijn uitleg over Rally-kaart lezen. Naast de theorie zal de Masterclass ook een aantal praktische tips bevatten. 

Jan Berkhof zal aan de hand van een echte rally-kaart laten zien hoe professionals te werk gaan tijdens het rally navigeren.

De Masterclass duurt tot ongeveer 21.30u, hierna kunt u met de mede-rally rijders nog na borrelen.

Jan Berkhof.
Rally kaartlezen leer je niet zomaar en daarom hebben wij een professional uitgenodigd. Jan Berkhof is een oud Nederlands rallykampioen en hij heeft zijn sporen in de rallysport dan ook zeker verdiend. Daarnaast is Jan door de organisatoren van de Tulpenrallye gevraagd om het wedstrijdtechnische gedeelte voor zijn rekening te nemen. 

Tijdens deze Masterclass zal Jan Berkhof uw praktisch alle belangrijke elementen vertellen die komen kijken bij het rally kaartlezen. Hij zal daarnaast u verschillende tips en tricks geven, hoe u de rally van 15 september zo goed mogelijk kunt voorbereiden. 

Wij zien u graag bij de Masterclass.

© 2019 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.