Logo

Jubileum borrel Porsche Showroom

Bornholmstraat 25, Groningen

De tijd vliegt, alweer 10 jaar zitten we in de huidige showroom op de Bornholmstraat en kort geleden is de nieuwe vestigingsmanager Tiemen Tijsseling gestart, dus een goede reden voor een jubileum borrel.

Wij willen dit moment graag met u vieren op 11 september (9-11 volgens de Amerikaanse datumnotering) van 16:00 tot 19:00 uur. U bent van harte welkom.

woensdag, 11 september van 16:00 tot 19:00

Locatie:

Bornholmstraat 25, 9723 AW Groningen, Nederland

Informatie

Op 11 september (9-11 volgens de Amerikaanse datumnotering) van 16:00 tot 19:00 uur bent u van harte welkom. Op deze Porsche-waardige datum blijven wij langer open voor een gezellige borrel.

Daarnaast stellen wij graag onze nieuwe vestigingsmanager Tiemen Tijsseling voor. Tiemen komt van buiten de Pon organisatie en heeft al vanaf kinds af aan een enorme passie voor auto’s.

De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest bij Tesla Groningen en heeft hij de elektrificatie verder uitgerold in het noorden van Nederland. Met de stijgende vraag naar elektrische auto’s weet Tiemen wel raad.

Mocht u deze dag niet beschikbaar zijn, dan bent u te allen tijde van harte welkom in de prachtige showroom van Porsche Centrum Groningen voor een kop koffie, thee, wijn of wat anders lekkers.

Tot 11 september (9-11 volgens de Amerikaanse datumnotering).

© 2020 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.