logo

Porsche Autophotive RDM

RDM-straat 1, Rotterdam

Rotterdam is voor veel fotografen al jaren dé speeltuin voor fotografie. De stad kent prachtige parken en rauwe industrie. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat de stad zo geliefd is.

Fotografie en Porsche gaan al jaren goed samen. De telelenzen worden de afgelopen jaren steeds groter en op diverse events weten de professionele fotografen zich haast niet meer van de hobby fotografen te onderscheiden. Nu wordt het tijd om uw kennis en ervaring op automotive fotografie bij te schaven. Meld u nu aan voor de eerste fotocursus voor fotografen.

vrijdag, 23 augustus van 12:30 tot 16:30

Locatie:

RDM-straat 1, 3089 JS Rotterdam, Netherlands

Informatie

Namens Porsche Centrum Leusden willen we u graag uitnodigen op 23 augustus voor een professionele fotocursus waarbij u zelf de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Tijdens deze cursus leert u hoe u het beste uw auto kunt fotograferen met verschillende lichtinvallen, glimmende oppervlaktes en lijnenspel. 

Dit is een fotocursus voor de (hobby) fotograaf. Ontplooi uw creativiteit en boost uw fotografie skills.

De locatie.
De fotocursus vindt plaats op een bijzondere, industriële locatie in Rotterdam: De onderzeebootloods op het RDM terrein. Samen met een groepje cursisten krijgt u les van een professionele fotograaf. De uitdaging om een goede foto te schieten in de loods, is om goed om te gaan met licht. Een spannende uitdaging voor de cursisten.

De Porsches.
Vanzelfsprekend maken we foto’s van Porsches. De cursisten nemen hun eigen Porsches mee om die vervolgens te fotograferen.

Dagprogramma.
We verzamelen vrijdag 23 augustus in de RDM onderzeebootloods om vanuit daar ook buiten foto’s te maken mocht het weer dit toelaten. 

12:30 uur - Aanvang cursisten

13:00 uur - Start programma

15:00 uur - Pauze

16:30 uur - Einde fotocursus

Aanmelden.
U kunt zich aanmelden via de Porsche24 website of app. We kijken uit naar uw komst. 

Wat u mee moet nemen.

  • Uw eigen Porsche
  • Uw spiegelreflexcamera
  • Een statief
  • Een lichtset

© 2019 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.