Logo

Porsche Design Lifestyle Event

Slinge 441, Rotterdam

Op woensdagavond 18 september 2019 bent u van harte welkom bij Bart van Meurs Optiek & Optometrie voor een gevarieerd programma vol luxe, entertainment en goed gezelschap. U kunt zich, samen met uw partner, gratis aanmelden.

woensdag, 18 september van 19:00 tot 22:00

Locatie:

Slinge 441, 3085 ES Rotterdam, Netherlands

Informatie

We nodigen u uit voor een exclusieve avond in samenwerking met Bart van Meurs Optiek & Optometrie. Tijdens deze avond vindt u mooie stands waar prachtige producten aangeboden worden in een gezellige ambiance met lekkere hapjes en drankjes.

Samen met Juwelier van Willegen Rotterdam, Van Zuilen mode Gorinchem, Porsche Design Eyewear en Bubbels Agency willen we u een onvergetelijke avond aanbieden.

Programma.
Wij ontvangen u graag om 19.00 met een heerlijke kop koffie/thee en iets lekkers verzorgd door Bubbels Agency. Tijdens deze avond zal de juwelier een schitterende collectie juwelen en horloges presenteren, Van Zuilen mode prachtige kleding en Porsche Design Eyewear zijn breede assortiment van brillen tot koptelefoons, tassen en nog veel meer. Het event zal eindigen omstreeks 22.00. 

Aanmelden.
Aanmelden kunt u via de Porsche24 website of app. We kijken uit naar uw komst. 

© 2020 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.