logo

Porsche Classic Open Dag | Eindhoven

De Scheper 305, Oirschot

Join the family. De Porsche Classic Open Dag.

Op zaterdag 15 juni bent u, met uw klassieke Porsche, van harte welkom op de Porsche Classic Open Dag. Ga in gesprek met de Porsche Classic Experts, die met veel toewijding klassieke Porsches in perfecte conditie brengen en houden. Laat ook vrijblijvend de Classic Event Check uitvoeren, een snelle en vakkundige inspectie van uw Porsche. Bevriende eigenaren van een Porsche Classic zijn op 15 juni ook welkom bij de familie. En u gaat naar huis met een nu al klassiek cadeau.

zaterdag, 15 juni van 11:30 tot 15:30

Locatie:

De Scheper 305, 5688 HP Oirschot, Nederland

Informatie

Om maximaal te kunnen genieten van een klassieke Porsche is alleen het beste goed genoeg. Op de Porsche Classic Open Dag laten onze Experts zien hoe ze werk maken van de topconditie van uw klassieke Porsche. Wilt u dat delen met een bevriende eigenaar van een klassieke Porsche? Hij of zij is op 15 juni ook van harte welkom met zijn of haar Porsche.

Experts en een Classic Event Check

Tijdens de Open Dag maken onze medewerkers graag tijd voor een goed gesprek over uw klassieke Porsche. Hebt u vragen over onderhoud, reparatie, het belang van originele onderdelen of restauratie? Tijdens de Open Dag krijgt u het antwoord van een Expert die uw passie deelt. Dit gesprek krijgt een passend vervolg met de vrijblijvende Classic Event Check, waarbij we uw Porsche op de belangrijkste punten controleren. En het blijft niet bij deze unieke kijk op klassiek. Na afloop krijgt u een bijzonder boekwerk mee, ook een classic.

© 2019 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.