logo

Porsche Centrum Leusden Rally (Color Edition)

Zuiderinslag 8, Leusden

De Porsche Centrum Leusden Rally gaat op 15 september van start bij - hoe kan het ook anders - Porsche Centrum Leusden. Dit jaar hebben we een thema bedacht voor de rally: Colors!

Bekijk hieronder het dagprogramma.

zondag, 15 september van 10:00 tot 17:30

Locatie:

Zuiderinslag 8, 3833 BP Leusden, Netherlands

Informatie

Het moment is aangebroken. De inschrijving van de rally van het jaar is geopend; De Porsche Centrum Leusden Rally gaat op 15 september van start bij Porsche Centrum Leusden.

Reserveer nu een plaats voor deze onvergetelijke rally dwars door Nederland. Even een heerlijk dagje weg.

Thema: Colors.
Dit jaar hebben we het thema Colors gekozen. We voegen kleur toe aan de rally en dit mogen de deelnemers op hun eigen manier invullen. De meest creatieve deelnemer krijgt een leuk presentje.

Cursus 'Rally navigeren' door Jan Berkhof.
Rally kaartlezen leer je niet zomaar en daarom hebben wij een professional uitgenodigd. Jan Berkhof is een oud Nederlands rallykampioen en hij heeft zijn sporen in de rallysport dan ook zeker verdiend. Daarnaast is Jan door de organisatoren van de Tulpenrallye gevraagd om het wedstrijdtechnische gedeelte voor zijn rekening te nemen. 

Tijdens de Rally zal Jan aanwezig zijn en als u meer wilt weten over rally kaartlezen kom dan vooral op woensdag 11 september langs in Leusden. (gratis Porsche24 event)

Aanmelden Tour- of Sportklasse.
U kunt via het webformulier en via de Porsche24 app aanmelden. Wanneer u via de Porsche24 app registreert, ontvangt u extra punten voor deelname aan dit evenement. 

Tijdens uw aanmelding kunt u kiezen voor de Tourklasse of de Sportklasse.

Met de Tourklasse speelt u sportief mee maar zijn de vragen en routes in een eenvoudiger format gegoten. In de Sportklasse draait het om de fijne details en gaat u met een meetlatje aan de slag om de juiste routes te ontdekken.

Dagprogramma.
Wij ontvangen u om 10:00 uur bij Porsche Centrum Leusden met een heerlijk kop koffie/thee en iets lekkers. Om 10:30 uur volgt de briefing van de organisatie die dit jaar weer een prachtige route heeft uitgezet. De rally duurt tot 17:00 uur.

U ontvangt na de briefing het routeboek, vragenkaart, rallyschild, portiernummers en meetlatje voor het echte rally-werk.

Op de route zal u aan diverse proeven deelnemen om het competitie gevoel te behouden.

Op ongeveer de helft stoppen we even voor een heerlijke lunch waarna we de route vervolgen richting de laatste proef.

Eenmaal teruggekomen bij Porsche Centrum Leusden hebben we lekkere borrelhapjes en verfrissende drankjes voor u klaar staan. 

Tijdens de borrel (rond 16:30 uur) wordt de uitslag bekend gemaakt en zal er de winnaar/winnaars naar voren worden gehaald.

© 2019 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.