Logo

Porsche Track Experience: Precision training (level 2)

Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort

Deze training is uitverkocht. Alle deelnemers hebben een informatiemail ontvangen.

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met naadloos op elkaar aansluitende trainingsniveaus is er altijd een training die u bij past: of u nu werk wilt maken van de sportieve eigenschappen van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Leren was nog nooit zo leuk.

In deze eendaagse rij- en circuitvaardigheidstraining staat precisie centraal. U bouwt tijdens deze training de snelheid stapsgewijs op. U volgt de training onder begeleiding van een groepsinstructeur en gaat aan de slag met rijvaardigheidsoefeningen op een afgesloten terrein. Ook gaat u circuitrijden onder begeleiding en krijgt u de gelegenheid om vrij te rijden. Zo scherpt u uw rijvaardigheid verder aan en krijgt u het vertrouwen om uw Porsche op hogere snelheid gecontroleerd door de bochten te sturen.

donderdag, 08 juni van 9:00 tot 18:00

Locatie:

Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort, Nederland

Informatie

Het trainingsprogramma bestaat uit diverse rij- en circuitvaardigheidsproeven. U gaat circuitrijden in formatie en werken aan uw bochtentechniek. Op de paddock gaat u aan de slag met overstuur, een lane change met veiligheidssystemen uit, een slalomcompetitie en een driftparcours. Aan het einde van de dag gaat u het circuit weer op in groepen en is er gelegenheid om vrij te rijden. Boekt u privé-instructie dan heeft u tijdens de training een privé trainer aan uw zijde om u 1-op-1 te begeleiden.

De Precision training is ook te volgen met een Porsche Taycan of met een klassieke Porsche.

Trainingsonderdelen

- Circuitrijden in formatie (ideale lijn)

- Overstuur

- Lane change met veiligheidssystemen uit

- Driftparcours in een speciaal geprepareerde Porsche

- Circuitrijden in groepen

- Vrij rijden (optioneel)

Inbegrepen

- Theorie- en veiligheidsbriefing

- Uitgebreide hospitality inclusief BBQ

- Groepsinstructeur (1 instructeur per 6 auto’s)

Optioneel bij te boeken

- Privé trainer

- Tweede bestuurder

- Toeschouwer

- Dagverzekering

Met een Porsche verzekering via Turien & Co (afgesloten via uw Porsche Centrum) is uw Porsche standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan de Warm-up, Precision of Performance training van de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Track Experience dagen. Bent u (nog) niet verzekerd via Porsche dan kunt u bij Porsche Track Experience een passende dagverzekering afsluiten voor deelname aan de trainingen.

© 2024 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.