logo

Porsche Rotterdam Cycling Tour 2019

Landaulettestraat 9, Rotterdam

Beleef een professionele wielerrit-ervaring bij de tweede fietsclinic van Porsche Centrum Rotterdam. De clinic vindt plaats op zondag 1 september en is geschikt voor iedere wielrenner die van touren houdt. U legt een mooie tocht af onder begeleiding van topwielrenners, motards en volgauto’s. Aanmelding is inclusief een limited edition Porsche wieleroutfit. De dag wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd en de mogelijkheid om samen de Formule 1 te bekijken of om op tijd weg te zijn voor de race. 

Lees hieronder het gehele dagprogramma.

zondag, 01 september van 7:30 tot 14:00

Locatie:

Landaulettestraat 9, 3063 NR Rotterdam, Netherlands

Informatie

De Porsche Rotterdam Cycling Tour zal dit jaar weer fondsen werven voor: Zeldzame Ziekten Fonds en KWF Kankerbestrijding. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van Rotterdam Fund Racers en 36 Cycling. 

We verzamelen al vroeg voor een prachtige tocht waar u met verschillende profwielrenners 100 kilometer zult afleggen. Wegen worden voor u afgezet en motards en volgauto’s zullen u de gehele rit volgen. Wilt u vast een voorproefje beleven, bekijk dan de video van vorig jaar. Deze tocht is een beleving die u nog een hele tijd bij zal blijven. 

Dagprogramma.
07:30 uur - Ontvangst deelnemers
08:30 uur - Vertrek Porsche Rotterdam Cycling Tour deel 1
10:30 uur - Tussenstop
11:00 uur - Vertrek Porsche Rotterdam Cycling Tour deel 2
13:00 uur - Terugkomst bij Porsche Centrum Rotterdam
14:00 uur - Uitreiking sponsorbedrag aan Rotterdamse Fund Racers

Voor de Formule 1 fans onder de deelnemers is het mogelijk om na het evenement de Formule 1 wedstrijd bij Porsche te kijken. Geef dit aan tijdens uw aanmelding.

Uw sponsoring is van harte welkom.
U hebt de mogelijkheid om middels uw deelname de goede doelen te sponsoren. Zo verdient u een unieke herkenbare plaats op het Porsche tenue, op de Porsche volgauto's en op het event materiaal. Er zijn diverse pakketten beschikbaar. Heel hartelijk dank alvast voor uw bijdrage, dit wordt zeer op prijs gesteld.

Aanmelden.
Meld u snel aan voor dit unieke event, want we kunnen maar 100 wielrenners toelaten aan deze rit. Wij werken samen met Rotterdam Fund Racers die het geld beheert en zal verspreiden over de goede doelen; KWF Kankerbestrijding en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Wij kijken uit naar uw komst! 

© 2019 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.