Logo

Opwarmrit 2020

De Scheper 305, Oirschot

De traditionele opening van het toerrittenseizoen vindt plaats op zondag 22 maart 2020 met de 11e editie van de Opwarmrit. 

Elly en Jur de Graaf van Porsche Club Holland hebben samen met Porsche Centrum Eindhoven en Maastricht een mooie rit voor u uitgezet met de titel: in de voetsporen van Vincent van Gogh. 

Bevestig uw deelname door een ticket te bestellen via Porsche24, de inschrijving sluit op 15 maart. Deelname alleen met een Porsche. 

zondag, 22 maart van 10:00 tot 19:00

Locatie:

De Scheper 305, 5688 HP Oirschot, Nederland

Informatie

Het wordt een kunstzinnige en sportieve dag. Vincent van Gogh heeft in zijn korte leven vele woonadressen gehad waarvan meerdere in Brabant. Een aantal hiervan zoeken wij op via de prachtige wegen van het Brabantse land. Verrassend om te zien op hoeveel schilderijen van Vincent van Gogh Brabant te herkennen is. Het Noord-Brabants museum in ’s-Hertogenbosch heeft een mooie collectie hiervan.

De start zal zijn bij Porsche Centrum Eindhoven te Oirschot. U wordt hier van harte welkom geheten in de mooie showroom met natuurlijk de laatste nieuwe modellen, waaronder de 1e elektrische sportwagen, de Taycan. De koffie met iets lekkers staat er voor u klaar.

Na een welkomstwoord zal de rit starten vanaf ca 10:45 uur. U gaat op weg met de welbekende goedgevulde goodiebag. Onderweg is er (op eigen gelegenheid) voldoende tijd om te stoppen voor koffie of lunch. We eindigen bij Kir Royale in het plaatsje Schijf, waar u nog een vragenlijst en een extra opdracht staan te wachten. Daarna is het tijd voor een uitgebreid Brabants koud en warm buffet. Vergeet niet uw dieetwensen in te vullen op het inschrijfformulier.

Programma:

  • 10.00 uur Ontvangst
  • 10.45 uur Start rit
  • 17.00 uur Aankomst Kir Royal 
  • 17.45 uur Prijsuitreiking 
  • 18.00 uur Buffet
  • 19.00 uur Einde 

Kosten voor dit evenement bedragen € 60,- per persoon, voor kinderen tot en met 12 jaar € 15,-. Hiervoor ontvangt u:

  • Welkom met koffie, thee, frisdrank met wat lekkers.
  • Routeboek
  • Goodiebag
  • Koud- en warm buffet met drankjes

Wij verwelkomen u graag op 22 maart.

© 2020 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.