Logo

Ontdek de Winter Wonder Deals.

Ressenerbroek 2, Heteren

Wij nodigen u van harte uit voor de Winter Wonder Deals van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december 2019. 

Gedurende dit weekend zijn onze showrooms omgetoverd in winterse en feestelijke sferen. Onder het genot van culinaire verrassingen kunt u genieten van al het moois dat Porsche Centrum Gelderland en Porsche Classic Center Gelderland u te bieden hebben.

Begint:

vrijdag, 29 nov. om 10:00

Eindigt:

zondag, 01 dec. om 17:00

Locatie:

Ressenerbroek 2, 6666 MR Heteren, Nederland

Informatie

Tijdens het weekend hebben wij diverse Winter Wonder Deals:

  • Bij aankoop van een nieuwe Porsche, een Porsche Approved of een Porsche Classic krijgt u een gelimiteerde Porsche Centrum Gelderland koffer ter waarde van € 295,- cadeau*;
  • 15% korting* op Porsche Tequipment en Porsche Classic Tequipment;
  • Een Limited Edition Porsche Centrum Gelderland kerstbal cadeau*;
  • 15% korting* op alle artikelen uit de Porsche Selection Shop;
  • Bij aankoop van een Porsche krijgt u een exclusieve Porsche Advanced Driver Training ter waarde van € 349,- cadeau*; 
  • Bij aankoop van een Porsche Approved geen 12 maanden, maar 24 maanden* garantie;
  • Een rondleiding door het exclusieve museum van Porsche Centrum Gelderland. 

Openingstijden Winter Wonder Deals weekend:
vrijdag 29 november van 10.00 - 18.00 uur
zaterdag 30 november van 10.00 - 17.00 uur
zondag 1 december van 10.00 - 17.00 uur

*Deze deals zijn alleen geldig bij aankopen tijdens de Winter Wonder Deals in onze showrooms. Vraag naar de voorwaarden. 

© 2024 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.