Logo

Exclusieve sessie: De patenten van Porsche

Laan van Deelen 11, Den Haag

Porsche onderscheidt zich al jaren op het gebied van technische voortgang gehuld in een prachtig design waar u zowel in het dagelijks verkeer als op het circuit van kan genieten. Dit is mogelijk gemaakt doordat Porsche tijdig bijzondere uitvindingen en ideeën heeft vastgelegd. 

Hoe doet Porsche dat en welke ideeën hebben ze in het verleden en voor de toekomst vastgelegd? 

Bekijk hieronder het avondprogramma.

dinsdag, 01 oktober van 19:00 tot 22:00

Locatie:

Laan van Deelen 11, 2497 Den Haag, Netherlands

Informatie

Uit het Porsche archief.
Tijdens de bijzondere avond op 1 oktober waar er maar één van wordt georganiseerd, duiken we met u in de diepste krochten van het 71 jaar oude archief van Porsche om exclusieve, niet eerder getoonde beelden, concepten en ideeën te ontdekken. 

Elk detail, van de vele technisch hoogstaande gadgets op Porsches, is ooit vastgelegd bij diverse Europese patentenbureau's. Hier worden namelijk alle patenten en octrooien beheerd, ook die van Porsche. Tijdens de presentatie nemen we u niet alleen mee naar het verleden maar ook naar de toekomst van het prachtige merk.

U bent uitgenodigd.
De avond start om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Ontvangst
Van 19:00 tot 19:30 uur

Wij heten u van harte welkom voor de start van het programma met een drankje.

Presentatie
Van 19:30 tot 21:00 uur

De presentator van de avond neemt ons mee op reis door de jaren heen. Bijzondere ontdekkingen worden gedaan en de toekomstvisie van Porsche wordt onthuld.

Borrel
Van 21:30 uur tot 22:00 uur

Tijdens de borrel heeft u uitgebreid de mogelijkheid om de specialisten vragen te stellen over patenten en octrooien. Het evenement eindigt om 22:00 uur.

Meld u aan en krijg een kijkje in de patenten van Porsche. Er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar.

De locatie.
De presentatie zal plaatsvinden bij Carstorage&Go in Den Haag. Tussen exclusieve auto’s hebben we een intieme setting gecreëerd. Toon uw Porsche24 ticket bij de deur om toegang te verkrijgen tot het evenement.

© 2020 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.