logo

Porsche Paddock

De Haar 9, Assen

Het grootste Porsche treffen in Noord Nederland is weer terug. Op pinksterzondag 9 juni komt Paddock Porsche weer op de kalender en zal ook in 2019 tegelijk georganiseerd worden met de Super Car Sunday. 

zondag, 09 juni van 9:00 tot 18:00

Locatie:

De Haar 9, 9405 TE Assen, Nederland

Informatie

Het grootste Porsche treffen in Noord Nederland is weer terug. Op pinksterzondag 9 juni komt Paddock Porsche weer op de kalender en zal ook in 2019 tegelijk georganiseerd worden met de Super Car Sunday. 

Tijdens Paddock Porsche kunt u genieten van honderden Porsches van allerlei types en bouwjaren. U kunt met uw eigen Porsche deelnemen aan diverse onderdelen op het TT Circuit in Assen.

Race op het circuit van Assen tijdens de Track Time of schrijf u in voor de Porsche Concours & Outlaw Wedstrijd. Als VIP gast geniet u ook van de hospitality en rijdt u mee met de Porsche Parade.

Porsche Centrum Groningen nodigt alle Porsche rijders van Nederland uit voor het mooiste Porsche feest van het jaar. Zolang de voorraad strekt zijn er per Porsche 2 gratis kaarten te verkrijgen. Extra toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.paddock911.nl.

Track Time
Twee keer maken de super cars ruim baan voor de Porsche Track Time. In deze 20 minuten durende sessie gaan er maximaal 40 Porsches de baan op volgens het open pitlane principe. U kunt de pits in of uit wanneer u zelf wilt. Het dragen van een helm wordt geadviseerd. Wanneer u één Track Time ticket koopt mag u gratis een bijrijder meenemen (16 jaar of ouder). Neem een geldig rijbewijs mee. Meld u op de dag bij de VIP & Info stand voor alle informatie.

Concours & Outlaw Wedstrijd
In deze 'beauty wedstrijd' kijken we naar de meest originele Porsche en de Porsche met de mooiste aanpassingen. Meld u vooraf aan zodat we u in kunnen delen in de juiste categorie.

VIP arrangement
Als VIP gast geniet u van een exclusief programma. Zo rijdt u de Porsche Parade op het circuit. Geniet u van de hospitality met uitzicht op het circuit en heeft u exclusief toegang tot de pitsstraat (kinderen mogen onder begeleiding de pitsstraat in). Voor kinderen tot en met 5 jaar brengen wij niets in rekening. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar rekenen we €30,- per kind.

Porsche Parade
Een prettige manier om de eerste meters op het circuit te ontdekken is tijdens de Porsche Parade. De porscherijders halen elkaar niet in en volgen de Pacecar. Het dragen van een helm is niet verplicht. Kinderen mogen in de Porsche mee. Neem een geldig rijbewijs mee.

Heeft u naar aanleiding van dit evenement vragen, stuur dan een berichtje naar info@porschecentrumgroningen.nl. Wij helpen u graag verder.

We hopen u 9 juni in Assen te zien!

© 2019 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.