logo

Porsche Paddock

De Haar 9, Assen

Het grootste Porsche treffen in Noord Nederland is weer terug. Op pinksterzondag 9 juni komt Paddock Porsche weer op de kalender en zal ook in 2019 tegelijk georganiseerd worden met de Super Car Sunday. 

zondag, 09 juni van 9:00 tot 18:00

Locatie:

De Haar 9, 9405 TE Assen, Nederland

Informatie

Het grootste Porsche treffen in Noord Nederland is weer terug. Op pinksterzondag 9 juni komt Paddock Porsche weer op de kalender en zal ook in 2019 tegelijk georganiseerd worden met de Super Car Sunday. 

Tijdens Paddock Porsche kunt u genieten van honderden Porsches van allerlei types en bouwjaren. U kunt met uw eigen Porsche deelnemen aan diverse onderdelen op het TT Circuit in Assen.

Race op het circuit van Assen tijdens de Track Time of schrijf u in voor de Porsche Concours & Outlaw Wedstrijd. Als VIP gast geniet u ook van de hospitality en rijdt u mee met de Porsche Parade.

Porsche Centrum Groningen nodigt alle Porsche rijders van Nederland uit voor het mooiste Porsche feest van het jaar. Zolang de voorraad strekt zijn er per Porsche 2 gratis kaarten te verkrijgen. Extra toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.paddock911.nl.

Track Time
Twee keer maken de super cars ruim baan voor de Porsche Track Time. In deze 20 minuten durende sessie gaan er maximaal 40 Porsches de baan op volgens het open pitlane principe. U kunt de pits in of uit wanneer u zelf wilt. Het dragen van een helm wordt geadviseerd. Wanneer u één Track Time ticket koopt mag u gratis een bijrijder meenemen (16 jaar of ouder). Neem een geldig rijbewijs mee. Meld u op de dag bij de VIP & Info stand voor alle informatie.

Concours & Outlaw Wedstrijd
In deze 'beauty wedstrijd' kijken we naar de meest originele Porsche en de Porsche met de mooiste aanpassingen. Meld u vooraf aan zodat we u in kunnen delen in de juiste categorie.

VIP arrangement
Als VIP gast geniet u van een exclusief programma. Zo rijdt u de Porsche Parade op het circuit. Geniet u van de hospitality met uitzicht op het circuit en heeft u exclusief toegang tot de pitsstraat (kinderen mogen onder begeleiding de pitsstraat in). Voor kinderen tot en met 5 jaar brengen wij niets in rekening. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar rekenen we €30,- per kind.

Porsche Parade
Een prettige manier om de eerste meters op het circuit te ontdekken is tijdens de Porsche Parade. De porscherijders halen elkaar niet in en volgen de Pacecar. Het dragen van een helm is niet verplicht. Kinderen mogen in de Porsche mee. Neem een geldig rijbewijs mee.

Heeft u naar aanleiding van dit evenement vragen, stuur dan een berichtje naar info@porschecentrumgroningen.nl. Wij helpen u graag verder.

We hopen u 9 juni in Assen te zien!

© 2019 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* Deze gegevens zijn verkregen door een wagen tijdens een NEDC (nieuwe Europese rijcyclus) te testen volgens de Euro 5 en Euro 6 procedure nr. 715/2007/EG en 692/2008/EG. De gegevens hebben geen betrekking op één afzonderlijke wagen en vormen geen deel van de specificatie, maar dienen slechts om verschillende autotypes met elkaar te kunnen vergelijken. Nadere informatie over de afzonderlijke wagens kunt u opvragen bij uw Porsche dealer.

Bepaling van het verbruik op basis van de standaarduitvoering. Speciale uitvoeringen kunnen het verbruik en de rijprestaties beïnvloeden.