Logo

Porsche Snertrit

Bornholmstraat 25, Groningen

Na een mooie zomer gaat de herfst nu langzaam zijn intrede doen. De temperaturen zakken langzaam en de dagen met regen verhogen in aantal. Maar al met al zijn de vooruitzichten op een mooie "Indian Summer" nog niet verkeken zoals sommige weekenden laten zien. Tijd dus om het jaar in stijl af te sluiten zoals u van ons gewend bent.

zondag, 03 november van 10:00 tot 19:00

Locatie:

Bornholmstraat 25, 9723 AW Groningen, Nederland

Informatie

Alweer de 11e editie van de Snertrit en net als ieder jaar is begin november weer hèt moment om in stijl af te sluiten. Mensen komen vanuit het hele land naar het noorden om nog even de Porsche de sporen te geven en te genieten van de laatste kilometers voordat de winter echt zijn intrede doet en veel Porsches warm in de garage gestald worden.

Het programma.
We starten wederom vanuit Porsche Centrum Groningen waar vanaf 10:15 uur de koffie voor u klaar staat. Om 11:00 uur zullen de motoren gestart worden en gaat de route over prachtige kleine wegen door het Groningse en Drentse landschap, om vervolgens rond 13:00 uur bij de lunchlocatie aan te komen. Daar staan uiteraard allerlei lekkernijen op u te wachten. We starten het tweede deel van rit vanaf 14:00 uur om zo tegen 16:00 uur op de eindlocatie aan te komen. Traditiegetrouw staat daar natuurlijk de snert met roggebrood en frisse salades klaar en kunt u onder het genot van een drankje de ervaring met andere deelnemers delen.

Gratis Snertrit check.
Speciaal voor de deelnemers van de Snertrit stelt Porsche Centrum Groningen een gratis Snertrit check beschikbaar. Zorg dat uw Porsche helemaal tip-top in orde is voor de leukste rally van het najaar.

De aanmelding voor dit evenement is reeds gesloten maar mocht u een ticket hebben gekocht via 911events dan bent u welkom bij Porsche Centrum Groningen. Kom tussen 7 oktober en 3 november bij ons langs.

Kortom; dé rit van het jaar die u zeker niet mag overslaan. Wees er op tijd bij want er is nog plaats voor 30 equipes.

We hopen u te mogen ontmoeten op 3 november in Groningen.

© 2020 Porsche Nederland. Copyright & privacyPrivacy Porsche24CookiesVerkoopinformatie.

* De vermelde waarden zijn volgens de voorgeschreven meetmethode berekend. Sinds 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe auto's al typegoedgekeurd volgens de wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testmethode voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-emissie. Vanaf 1 september 2018 wordt de NEDC (Nieuwe Europese Testcyclus) vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zullen het brandstofverbruik en de CO₂-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger zijn dan die gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen vanaf 1 september 2018 bij de autobelastingen of andere voertuigspecifieke heffingen, die o.a. gericht zijn op de CO₂-emissie, veranderingen optreden. Op www.porsche.com/wltp vindt u meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC.

Momenteel is het nog steeds wettelijk verplicht om de NEDC-cijfers te vermelden. In het geval van nieuwe auto's waarvoor typegoedkeuring is verleend volgens WLTP, zijn de NEDC-cijfers afgeleid van de WLTP-gegevens. Zolang het nog niet verplicht is om de WLTP-waarden te vermelden, mogen deze wel vrijwillig worden genoemd. Voor zover de NEDC-waarden als bandbreedtes worden vermeld, hebben deze geen betrekking op een specifiek automodel en maken geen deel uit van het aanbod. Ze mogen slechts worden gezien als referentie bij de vergelijking van verschillende autotypes. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat enz.) kunnen relevante voertuigparameters zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden alsmede het individuele rijgedrag het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-emissie en de prestaties van een auto beïnvloeden.